Meilof Troost (37) wordt nieuw raadslid voor ChristenUnie

Foto: ChristenUnie Staphorst

Meilof Troost wordt het nieuwe raadslid voor de ChristenUnie. Meilof Troost neemt de vrijgekomen plek in van Dik Vedder die onlangs heeft aangegeven de gemeenteraad te verlaten. Vedder verhuist later dit jaar naar de gemeente Zwolle en kan daardoor niet als raadslid in Staphorst aanblijven.

Meilof Troost: “Het kwam voor mij een aantal weken geleden als een verrassing dat er een plek vrijkwam in de ChristenUniefractie. Het sluit aan bij mijn ambitie en ik ben gemotiveerd om de komende periode me volledig in te zetten voor onze mooie gemeente Staphorst. Ik ben trots op onze gemeente Staphorst.”

De 37-jarige Meilof Troost is gehuwd met Annet en vader van drie kinderen. Hij woont in de nieuwbouwwijk De Slagen in Staphorst. In het dagelijks leven is hij werkzaam in Balkbrug op een keukenverkoopafdeling die onder zijn verantwoordelijkheid valt.

Alwin Mussche: “Als nieuwe fractievoorzitter kijk ik uit naar deze nieuwe versterking van de fractie. We hebben inmiddels al jaren met elkaar samengewerkt. Ik zie de komende periode vol vertrouwen tegemoet. We hebben zin in deze laatste periode richting de verkiezingen.”

Meilof Troost is al meerdere jaren actief binnen de politiek in Staphorst. Vanaf  2014 is hij adviseur van de ChristenUniefractie. Deze ervaring neemt hij mee in zijn nieuwe functie als lid van de gemeenteraad. Naar verwachting zal Meilof Troost in september worden beëdigd als raadslid.

Lees ook:

article
23286
Meilof Troost nieuw raadslid ChristenUnie
Meilof Troost wordt het nieuwe raadslid voor de ChristenUnie. Meilof Troost neemt de vrijgekomen plek
https://staphorst.nieuws.nl/entertainment/23286/meilof-troost-37-wordt-nieuw-raadslid-christenunie/
2017-07-10T09:49:42+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2017/07/10094844/meilof3.jpg
christenunie, gemeenteraad, hardenberg, zwolle
Entertainment