Gemengd koor `Looft den Heere` voor alle leeftijden

Foto: Chr. gem. koor “Looft den Heere”

Chr. gem. koor “Looft den Heere” te Staphorst heeft op de jaarvergadering van 12 april twee jubilarissen in de bloemetjes gezet, ook ontvingen zij een envelop met inhoud. De heer H. Tromp was maar liefst 60 jaar lid van het koor en mevrouw J. Roo-van der Sluis 40 jaar.

De voorzitter memoreerde: ”Tromp je was 24 jaar toen je bij koor ging en al die jaren een trouw lid gebleven, waar blijven nu toch die jongelui waar wij om staan te springen? Maar alle leeftijden zijn welkom hoor..”. Ook mevrouw Roo is een trouw lid, vaak zingt ze het partituur uit het hoofd.

Vorig zangseizoen mocht het koor drie nieuwe leden verwelkomen waar ze erg blij mee zijn. De nieuwe leden ook, want zij voelen zich inmiddels thuis bij het koor. Het zingt alleen Nederlandstalige muziek. “Het moet toch mogelijk zijn om uit zo`n grote gemeente een koor met volume te worden?”.

Op 4 maart 2017 vierden zij het 80 jarig jubileum waar ze met vreugde op terug zien. Bij een volgend concert zou het zo fijn zijn dat er ook vooral meer mannen bijkomen. Kom gerust eens vrijblijvend bij ons en u ontvangt gratis een kop koffie.

Elke woensdag van 20:00 tot 22:00 uur repeteren ze in het Dienstencentrum aan de Berkenlaan 1 te Staphorst. “Vrienden en vriendinnen, buren van elkaar of neven en nichten kom gezamenlijk, zingen is gezond daar krijg je sterke longen van.”.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen