Hervormd Kerkkoor uit Kampen sluit Zingend seizoen af

Foto: Zingend naar de Zondag

Het Hervormd Kerkkoor uit Kampen zal op zaterdag 8 april 2017, het seizoen van Stichting Zingend naar de Zondag als hoofdgast afsluiten.

Deze koor- en samenzangavond op zaterdag 8 april 2017 van de stichting Zingend naar de Zondag Staphorst zal gehouden worden in: Kerkgebouw De Bron, Churchilllaan 2, Staphorst. Aanvang:18.50 uur (kerk open om 18.10 uur). Entree: 5 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar vrij). Op deze avond wordt de muzikale begeleiding verzorgd door Ronald IJmker op orgel. De presentatie is in handen van mevr. Frouk Alice Weijs-Kroek. De meditatie zal worden verzorgd door Dhr. R. Pasterkamp uit Urk.

Het Hervormd Kerkkoor uit Kampen, onder leiding van Harry Hamer, is een koor met traditie en historie. Hun repertoire sluit aan bij wat de stichting wil laten horen en waar het publiek in Staphorst en omgeving voor komt. Het Evangelie op Bijbelse grondslag zingend uit dragen. De stichting is dan ook blij dat ze een mooi en gevarieerd seizoen met dit koor van formaat mag afsluiten.

Dit ruim 75 jaar oude koor heeft haar sporen verdiend. Het koor is ontstaan uit de in de 30-er jaren opgerichte hervormde jongerenbeweging. Ze bestaat inmiddels uit meer dan 100 leden en staan sinds 1994 onder leiding van dirigent Harry Hamer uit Dronten. Deze bijna 25 jarige samenwerking zorgt voor veel harmonie en optimale klank. Deze combinatie, maal een honderdtal stemmen, staat garant voor een muzikaal luister spektakel.

Lees ook: