Oldtimers en Piraten trappen AMBC jubileumweekend af

Donderdagavond mochten de oldtimers de officiële aftrap verrichten van het AMBC Jubileum weekend wat de motorclub ter gelegenheid van hun 50 jarig bestaan viert.

Dit gebeurde middels een rit door de omgeving van Staphorst. Ruim 300 voertuigen in alle leeftijden reden mee. De route werd op verzoek van bewoners van het verzorgingstehuis De Berghorst iets omgelegd zodat de bewoners gezeten voor hun woning konden genieten van de prachtige optocht van twee- en vierwielers.

Na afloop van de rit togen alle berijders richting de feesttent op evenemententerrein De Tippe om onder het genot van een hapje en/ of drankje na te genieten. Ze genoten daar ook van de klanken van de Hollandse hits die door het piratenteam ‘De Bonte Kiele’ in samenwerking met ‘Geweld uut Salland’ ten gehore werden gebracht. Deze piraten-hits waren eigenlijk de echte aftrap van het AMBC jubileumweekend.

Men krijgt op vrijdagavond (na afloop van de Internationale grasbaanraces) ondersteuning van DJ Jasper Draaijer die de feeststemming nog wat meer zal verhogen terwijl op zaterdag vanaf 19.00 uur de feestband ‘Dolly en zien Tarrels’ het weekend muzikaal afsluit.

Lees ook:

Dossier: