Boer Staphorst `Beste Zelfstandige Winkelier` van Nederland

Johan Bert Boonstra en Jarno Harink nemen award in ontvangst
Foto: Boer Staphorst

Maandag 12 oktober is op de Trade Mart in Utrecht bekend gemaakt dat Boer Staphorst verkozen is tot de Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland. Deze titel valt binnen de acht awards van ABN AMRO Retailer Of The Year.

Ruim tienduizend consumenten hebben afgelopen half jaar winkels beoordeeld en op hun favoriete winkel gestemd tijdens de Beste Zelfstandige Winkelier Verkiezing. Boer Staphorst heeft ruim 1200 beoordelingen gekregen en hiermee een gemiddeld cijfer gescoord van een 8.6. Dé grootse woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland blinkt vooral uit op personeel, service en assortiment.

“Waren wij in 2010 nog een bouwmarkt, bouwmaterialenhandel en keuken- en badkamerspeciaalzaak. Nu zijn we een compleet woonwarenhuis waar alles te verkrijgen is voor in en om de woning, waarbij beleving en service centraal staat. Deze prijs is een mooie waardering voor onze medewerkers die de afgelopen 5 jaar hebben bijgedragen aan deze verandering.” Aldus commercieel directeur Johan Bert Boonstra.

Tijdens een feestelijke middag is bekend gemaakt welke retailers de titel hebben gepakt als provinciewinnaar, wie er in de top tien zijn geëindigd en natuurlijk wie zich ‘Beste Zelfstandige Winkelier 2015-2016’ mag noemen. Boer mag een jaar lang met trots de titel van zowel Overijssel als Nederland dragen.

Op de tweede plaats is cadeau- en woonwinkel Sparkle Style uit Diemen geëindigd en Boekhandel Van de Ven uit Soest eindigde als derde.

Voor Boer Staphorst betekent deze prijs heel veel. Het bedrijf is 55 jaar terug als sloopbedrijf begonnen en uitgegroeid tot een erkend familiebedrijf met 18.000 m²  bouw- en woonplezier. Dat Boer zo hoog scoort op personeel en service staat daar zeker niet los van, in dit familiebedrijf wordt zowel aan het personeel als de klant het gevoel overgebracht dat je altijd welkom bent.

Lees ook: