Klaas Brand 25 jaar werkzaam bij Kin & Boer Multimontage

Vlnr: Rensje & Jouk Boer, Klaas & Wobby Brand, Jenny & Jacob Kin
Foto: Boer Staphorst

Op 1 april 2017 was Klaas Brand 25 jaar werkzaam bij Kin & Boer Multimontage. Klaas heeft zich in al die jaren ontwikkeld als een ervaren en betrokken keukenmonteur.

Zaterdagavond 1 april namen collega’s, familie en vrienden de moeite om de jubilaris en zijn vrouw te feliciteren bij ‘d Olde Skoele in Rouveen. Tijdens de receptie werd Klaas in het zonnetje gezet als dank voor zijn inzet. Jubilaris Klaas kreeg een weerstation en zijn vrouw Wobby een bos bloemen.

Eind jaren tachtig en begin jaren negentig van de afgelopen eeuw maakte het huidige bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst een enorme groei door. Het bedrijf kreeg in de regio steeds meer naamsbekendheid als keukenspecialist. Een groeiend aantal keukens werd verkocht. Deze moesten veelal ook geplaatst worden. Daarom werd Klaas op 1 april 1992 in dienst genomen als keukenmonteur.

In dat jaar werd door Klaas Boer grond aangekocht op bedrijventerrein de Esch, waar drie jaar later zowel Fabo bouwmarkt als Boer Staphorst B.V. zich samen vestigden aan de Achthoevenweg. De vraag naar montage van keukens, maar ook badkamers, bleef toenemen.

In 2002 werd daarom besloten om de 9 monteurs van Boer samen te voegen met het montagebedrijf Kin keuken- en badkamerbouw in een nieuwe bedrijf; Kin & Boer Multimontage. Op dit moment telt het montagebedrijf 38 monteurs. Zij helpen elke dag weer de klanten van Boer bij het realiseren van hun woonwensen.

Lees ook: