Bernard Keppel uit Genemuiden neemt truckwash over

Foto: Harm Brand

De truckwash aan de wethouder Kuijersstraat 5 Staphorst heeft vandaag 1 december 2016 haar deuren weer geopend. Na opnieuw een faillissement van Truckwash De Groot op 9 november 2016 is er een nieuwe kandidaat gevonden die kans ziet om de truckwash te heropenen en het bedrijf tot een succes te laten uitgroeien.

Bernard Keppel van het gelijknamige Car Cleaningbedrijf uit Genemuiden heeft met de curator overeenstemming weten te bereiken over een doorstart. Hij is tevens betrokken bij Wasstraat A7 in Drachten. Daarnaast werkt hij door het hele land op locatie met mobiele wasinstallaties. De nieuwe eigenaar heeft dus al de nodige ervaring in de branche.

dscn6262

Truckwash Staphorst beschikt over twee wasstraten. Naast het wassen van vrachtwagens is het ook mogelijk om caravans, campers, land- en akkerbouwmaterieel, personen- en bedrijfswagens te laten wassen. Truckwash Staphorst zal zich als vanouds richten op het goed en kwalitatief reinigen van voertuigen. De openingstijden zijn:

  • Maandag – donderdag 8:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag 8:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag 7:00 – 16:00 uur

Het bedrijf is oorspronkelijk (ruim 18 jaar geleden) opgericht door Johan de Groot. Enkele jaren geleden begon de ellende en sindsdien zijn er al diverse faillissementen en doorstarts geweest. Vandaag een nieuwe start. Diverse medewerkers waren al weer druk in de weer. Ze kunnen weer aan de slag!

Lees ook: