Carmen Boertjes officieel beëdigd NVM makelaar/taxateur

Carmen Boertjes onderste rij tweede van rechts in de groep nieuwe makelaars
Foto: NVM

Afgelopen maandag 19 september is Carmen Boertjes officieel lid geworden van de NVM. Het afleggen van deze eed is de laatste stap in een zwaar opleidingstraject.

Een speciaal NVM-college zag toe op de beëdiging als gecertificeerd makelaar/taxateur in het oude stadhuis van IJsselstein. De erecode van de NVM staat voor deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Als lid van de NVM belooft Carmen te handelen naar deze erecode.

Bovendien is jaarlijkse bijscholing een verplicht onderdeel van het NVM-lidmaatschap. Door deze permanente educatie houden de NVM-leden hun kennisniveau op peil en blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Werkzaam in het familiebedrijf Boertjes Makelaardij, heeft Carmen de laatste jaren volop ervaring opgedaan in veel gebieden van het vak. Behalve de praktijktoets voor Wonen makelaardij heeft zij dit jaar ook haar examen voor Agrarische en Landelijke makelaardij behaald.

Carmen Boertjes is hiermee volledig gecertificeerd makelaar en taxateur voor zowel woningen als agrarisch onroerend goed geworden. Haar werkzaamheden vinden plaats vanuit Staphorst, maar voor agrarische makelaardij en paardenobjecten is het kantoor actief in heel Nederland.

Carmen Boertjes onderste rij tweede van rechts in de groep nieuwe makelaars
Carmen Boertjes onderste rij tweede van rechts in de groep nieuwe makelaars

Als Nederlands’ grootste makelaarsorganisatie heeft de NVM kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om lid te mogen worden van de NVM moet eerst een opleidingstraject van enkele jaren worden doorlopen. Daarna doet een kandidaat makelaar nog enige jaren praktijkervaring op.

Tenslotte is het examen van vakbekwaamheid hét toetsingsmoment. Met een gemiddeld slagingspercentage bij deze praktijktoets van slechts 14%, bewaakt de NVM het hoge kennisniveau en de kwaliteit van haar leden.

Lees ook: