Jeugdbrandweer in actie op verkoopdag Adullam-Horstheim

Vandaag wordt  tot 15.30 uur de verkoopdag ten bate van Adullam Horstheim aan de Kerklaan te Staphorst gehouden. De ingang is tegenover de Hersteld Hervormde Kerk. Vele kramen met allerhande koopwaar.

Blikvanger is een brandweerauto van de Jeugdbrandweer. De gevel van een huis met allemaal vlammen achter de raampjes was het doelwit van de waterstraal. Verder was er een springkussen en kon er binnen geknutseld worden. Daar draaide tevens een diashow met foto’s van de achterliggende 25 jaar DAC Horstheim.

Bij inlevering van tien of meer lege flessen, lag er een leuke attentie klaar. Ook het inleveren van de eerder verspreide kleurplaat werd beloond met het krijgen van rol snoep. Er was vers softijs. Verder allerlei eten, brood, fruit, kaas, koeken, oliebollen, pannenkoeken en ook vis. Er is gelegenheid om koffie te drinken en te blijven eten.

Bowl, broodjes gezond, nieuwjaarskoeken, Chinese groene thee, met theebekers en voorraadbussen. De heer Van Wendel van Cleanshop Grafhorst stond er met schoonmaakmiddelen, vloerdweilen is zijn specialiteit. Chic et Classique, Gentle Kids, Vloedgraven en Zeldenrust waren er met allerlei kleding, ook  babybornkleertjes.

Aloë vera producten, nieuwe en tweedehands boeken, fotocadeau-artikelen, fotokaarten, zelfgemaakte kaarten, hobbyspullen, houten woondecoratie, Jemako schoonmaakproducten, machinaal geborduurde artikelen, modeaccessoires, tassen, portemonnees, hoeden, riemen, sjaals, ondergoed en Staphorster bedrukte stoffen.

De auto’s kunnen parkeren op het marktterrein en door de pendeldienst naar de locatie gebracht worden, hiervoor was de Kerklaan aan de achterzijde open. Dicht bij beide uitgangen waren aardappelen te koop. De zware zakken konden bij vertrek meteen in het vervoermiddel mee.

Lees ook:

gallery
16253
Jeugdbrandweer in actie op verkoopdag
Vandaag wordt  tot 15.30 uur de verkoopdag ten bate van Adullam Horstheim aan de Kerklaan
https://staphorst.nieuws.nl/economie/16253/jeugdbrandweer-actie-op-verkoopdag-adullam-horstheim/
2016-09-17T14:06:39+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2016/09/17132656/DSCN5680.jpg
adullam, brandweer, goede doelen, horstheim, kinderen
Economie, Video's