Grote verkoopdag voor Stichting Adullam aan Kerklaan

Foto: Comité Adullam Staphorst

Morgen wordt van 10.00 tot 15.30 uur de jaarlijkse verkoopdag ten bate van stichting Adullam gehouden, langs de Kerklaan tegenover de Hersteld Hervormde Kerk te Staphorst.

Voor de kinderen worden ook leuke activiteiten georganiseerd. Op het verkoopterrein worden in totaal ongeveer 80 kramen opgesteld. Vele enthousiaste verkopers staan weer klaar. Er is van alles te koop. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar één ding heeft een naam:

Het gaat om een CD-opname van het orgelspel van Herman Coster en Christian Mussche in het Groningse Wildervank, getiteld: ‘Wildervankse klavierberoeringen’, het is mogelijk om uw bestelde cd af te halen/en te betalen op deze dag. Geen cd besteld? Dan kunt u hem ter plekke kopen.

CD-Wildervankse-klavierberoeringen

Deze cd is tot stand gekomen met bijdragen van sponsors, dus de volledige verkoopopbrengst gaat naar de Stichting. Reserveer voor de zekerheid één of meerdere cd(‘s) via: [email protected]. Of meldt gewoon even dat u/jij er een gaat kopen, dat is leuk voor de jongens.

Bij de ingang van het marktterrein kunnen lege plastic flessen worden ingeleverd. Voor meer dan 10 flessen wordt een attentie gegeven. Parkeren op het marktplein, schuin achter het kerkgebouw van de HHK tegenover het gemeentehuis. De organisatie heet iedereen hartelijk welkom.

Lees ook: