Reddingsbrigade achtste bij Avondmarathon in Zwolle

Op zaterdag 21 november 2015 heeft de Reddingsbrigade Staphorst deelgenomen aan de derde Zwolse avondmarathon. Van de in totaal 16 deelnemende teams heeft de Reddingsbrigade Staphorst de 8e plaats behaald.

Bij deze wedstrijd ging het erom welke ploeg gedurende 6 uur de meeste meters zwemt. De wedstrijd was opgedeeld in diverse onderdelen, er werd gestart met een halfuur team-estafette, gevolgd door 5 uur verplicht 10 minuten zwemmen per zwemmer en de avond werd afgesloten met een halfuur eind-estafette.

Tussendoor waren er nog 2 teamonderdelen, in 20 minuten moest er per team zoveel mogelijk meters afgelegd worden met flippers tijdens het ‘Zwols Kwartiertje’ en de estafette ” less is more”, een estafette met cryptische omschrijving die elk team naar eigen inzicht moest uitvoeren.

Bij elkaar opgeteld is er op deze avond meer dan 327 km gezwommen door alle teams. Het podium was ditmaal weggelegd voor de brigades uit Enschede, Oss, en Deventer. Met 21.450 meter heeft de Reddingsbrigade Staphorst een mooie 8ste plaats behaald en weer een sportieve prestatie geleverd.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen