Meesters Tweewielers organiseert Open Kampioenschap Panlatvissen

Foto: Meesters Tweewielers

Meesters Tweewielers organiseert het Open Staphorster Kampioenschap Panlatvissen. Deze wedstrijd wordt gehouden op dinsdag 4 augustus 2015. Henk Meesters kondigt aan:

“Vissers let op!, hij komt er weer aan de panlat viswedstrijd net als de twee voorgaande jaren organiseren wij als Meesters Tweewielers aan de Gemeenteweg weer de leuke panlatviswedstrijd. Door samenwerking met diverse plaatselijke bedrijven uit Staphorst en Rouveen kunnen wij het ook dit jaar weer gratis aanbieden.

De panlatwedstrijd is ontstaan doordat wij wel eens wat ludieks wilden organiseren en tot nu toe is dat de afgelopen jaren goed gelukt, wij hopen dat we de honderd visstekken allemaal vol krijgen en dat we weer een prettige en gezellige avond mogen hebben.

Het gaat niet alleen om het vissen , we krijgen elk jaar ook veel publiek, iedereen is welkom aan het Rienkskanaal, met als ingang vanaf Kerkenland, of zo als wij dat in Staphorst zeggen achter het zoeggat. Het maximaal aantal deelnemers is 100 en de minimum leeftijd is 14 jaar.

Er zal worden gevist met een panlat van ongeveer 5 meter. Voor het snoer, dobber en haakjes dient men zelf te zorgen. De wedstrijd wordt georganiseerd door Meesters Tweewielers aan de Gemeenteweg 130-132 en de wedstrijdleiding is in handen van de Staphorster Hengelaars Vereniging.

Opgeven kan bij:

  • Harry Schieving Tel 06 481 780 95
  • Meesters Tweewielers Tel 0522 46 12 48 (of opgeven in de winkel )

Opgave is mogelijk t/m 3 augustus 2015 (vooraf opgeven verplicht)

  • De uitslag wordt door weging bepaald en de prijsuitreiking is aan het water.
  • De wedstrijd kan alleen doorgang vinden bij voldoende deelname, min 25 pers.
  • Er is plaats voor maximaal 100 personen. Vol = Vol
  • Voor deelname is de minimum leeftijd 14 jaar.
  • Deelname is gratis.

Bij dit jaarlijkse evenement zullen mooie prijzen beschikbaar gesteld worden door diverse sponsoren. Voor de winnaar is er als extra de Meesters Tweewielers wisselbokaal die bij drie maal winst behouden mag worden.

Locatie Rienkskanaal. Tijdstip: 18.30 – 20.30u. (Stekloting ter plaatse vanaf 17.30u)

Lees ook: