Zonnige start Avondwandelvierdaagse 2018 in Staphorst

Meer deelnemers dan vorig jaar meteen op de maandag. De Avondwandelvierdaagse ging van start met stralend weer. Er stond een licht briesje wat voor verkoeling zorgde. Beelden  van de route en vele deelnemers.

De route liep door Staphorst-Zuid, bij het kruispunt Hoogeweg-Achthoevenweg was de splitsing tussen de 5 km en 10 km tocht. de gezamenlijke tussenstop was aan het Haverveld tegen de geluidswal aan.

Langs de route stond ook Geert Kleis uit Punthorst met de camera in de aanslag, de link naar zijn serie: AvondVierdaagse maandag (foto’s).

Ook Arie Kisteman maakte onderweg foto’s voor op de site, wegens het recente overlijden van zijn schoonvader is hij deze ronde organisatorisch op de achtergrond.

Rustend wandelaar Jan Massier zat bij een tafel vol bloemen met daarachter een verzameling medailles voor allerlei wandeltochten.

Terug bij de sporthal vormde zich weer een wachtrij tot buiten toe, nu voor het afmelden. Er was nog geen tijd geweest voor een exacte telling van het aantal deelnemers.

Lees ook:

Dossier: