Naam gezocht voor appartementencomplex in Rouveen

Foto: Gemeente Staphorst

Zorggroep Noorderboog zoekt een naam voor het appartementencomplex op de hoek van de Goudenregenstraat en de Korte Kerkweg in Rouveen (in de volksmond bekend als het Triangelproject).

Het complex bestaat uit 24 appartementen. Zorggroep Noorderboog verhuurt de appartementen aan ouderen in Rouveen, die zelfstandig willen wonen en terug willen vallen op de zorg en dienstverlening van Zorggroep Noorderboog. Deze werkt in Rouveen nauw samen met Stichting Welzijn Staphorst en onstaat door de fusie van De Stouwe en Zorgcombinatie Noorderboog.

Gezamenlijk realiseren zij in het appartementencomplex een ontmoetingsplaats waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten en waar zij diverse activiteiten organiseren. Vrijwilligers van Welzijn Staphorst ondersteunen hierbij. Carepool Thuiszorg, de thuiszorgorganisatie van Zorggroep Noorderboog, levert indien nodig de zorg en zorgt voor de inzet van een wijkverpleegkundige.

Prijsvraag

Zorggroep Noorderboog doet een beroep op de creativiteit van de inwoners van Rouveen en omstreken om een passende naam voor het appartementencomplex te bedenken. Suggesties, voorzien van motivatie, kunnen voor 1 december gemaild worden naar [email protected] of door een briefje in de brievenbus te doen tijdens de open dag op 30 november van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Rouveen. Een panel van toekomstige gebruikers kiest uit alle inzendingen de meest geschikte naam. De bedenker van deze naam ontvangt een leuke prijs.

Lees ook:

Dossier: