Nieuwjaarsconcert Harm Hoeve; trompetten en slagwerk

Foto: Arno Lambregtse Photography

Op zaterdag 8 januari 2022 geeft Harm Hoeve een nieuwjaarsconcert in Bovenkerk te Kampen. Vanwege de lockdown mogen concertbezoekers dit concert niet fysiek bezoeken. Daarom is het nieuwjaarsconcert is vanaf 20.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Harm Hoeve.

Op het programma staan bekende koralen en lichtklassieke muziek. Muziek van Johann Sebastian Bach en Georg Friedrich Händel zal deze avond niet ontbreken. Harm Hoeve zal dit nieuwjaarsconcert niet alleen verzorgen. Arjan en Edith Post (trompet) en Tim van Klompenburg (slagwerk) doen ook mee.

Tim speelt de Rigaudon van Händel op de xylofoon. Dit maakt het stuk extra feestelijk. Met pauken zorgt hij voor een majestueus effect en met licht slagwerk een lichte sfeer. Arjan en Edith zullen bij een aantal stukken voor een mooie aanvulling zorgen. Harm bespeelt het koororgel. Omdat dit orgel beneden staat kunnen ze met dit fraaie instrument makkelijker musiceren dan met het hoofdorgel.

U kunt dus thuis genieten van de muzikale klanken vanuit de Bovenkerk in Kampen. Het programma is niet helemaal zoals orgelkenners dat gewend zijn, maar dat is ook de bedoeling van de nieuwjaarsconcerten. Op deze concerten komen namelijk ook muziekliefhebbers die Hoeve het hele jaar verder niet op concerten tegenkomt. Er wordt een collecte gehouden voor de gemaakte kosten.

U kunt betalen met de QR-code die regelmatig in beeld komt. Ook is het mogelijk een bedrag over te maken op banknummer: NL40 RABO 0343 4743 95 t.n.v. ConsoloNL o.v.v. Nieuwjaarsconcert Harm Hoeve. Of gebruik deze link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen