Kerstconcert organist Harm Hoeve 2021 terug te kijken

Op vrijdag 10 december 2021 vanaf 20.00 uur speelt organist Harm Hoeve op het grote Hinsz-orgel van de historische Bovenkerk te Kampen. Vanwege de aangescherpte maatregelen wordt het jaarlijkse kerstconcert net als vorig jaar online uitgezonden. Het concert blijft de gehele kerstperiode online en is dus ook op een later moment terug te kijken.

Het programma bestaat uit fantasieën over bekende kerstliederen zoals bijvoorbeeld ‘Joy to the world’,’Komt allen tesamen’ en ‘Stille Nacht’. In de meeste kerken is de organist niet zichtbaar; hij zit boven ergens achter de orgelpijpen. Harm Hoeve: “Nu hebt u de mogelijkheid om van dichtbij te zien hoe de organist de mooiste klanken uit het orgel tovert”

Tijdens dit concert krijgt Harm Hoeve zijn nieuwe kerst-cd overhandigt door opnametechnicus Jan Quintus Zwart. Op deze cd worden eigen kerstfantasieën ten gehoren gebracht in een toegankelijke stijl. Via het YouTube-kanaal van Harm Hoeve is het gehele programma te volgen. De cd is te bestellen door een mail te sturen naar [email protected].

Lees ook: Kerstconcert Harm Hoeve 2020 wordt online uitgezonden

Cookieinstellingen