Nieuwe fotokaarten webshop en mondkapjes via Stéphanos

Foto: Stichting Stéphanos

Stichting Stéphanos heeft een eigen fotokaarten webshop gelanceerd. Deze webshop is te vinden onder de URL: www.fotokaarten-stephanos.nl. Drijvende kracht achter deze webshop zijn de vrijwilligers van de Stéphanos werkgroep in Genemuiden die deze fotokaarten zelf maken en distribueren.

De werkgroep Genemuiden verkoopt jaarlijks al zo’n 30.000 van deze populaire fotokaarten door het hele land via winkels, vrijwilligers en thuis verkooppunten. De wens bestond al langer om een fotokaarten webshop te starten. Vanwege corona is dit in een stroomversnelling gekomen. Op deze manier probeert Stéphanos de kansen voor online verkoop te benutten.

Uniek is, dat er een zeer uitgebreid assortiment van meer dan 800 fotokaarten en kerstkaarten op de webshop staan. Alle fotokaarten kosten 1 euro per stuk en worden geleverd inclusief envelop en plastic hoesje. De opbrengst is volledig ten bate van het werk van Stéphanos.

Verder heeft directeur J. van der Ham bij het bezoek onlangs mondkapjes meegenomen, gemaakt in Malawi. Uitwasbare Mondkapjes gemaakt in Afrika van NL-kwaliteit. Dubbellaags, en goede pasvorm: 3,95 euro per stuk. Bij aanschaf vanaf 3 mondkapjes, geen verzendkosten.

Zie bovenstaande foto voor de diverse soorten en dessins van de mondkapjes. Bestellen kan via [email protected] of 06-30167172. Ook de TFC van Stéphanos Zambia veldwerker Irene Swets heeft mondkapjes in de aanbieding. Informatie en bestellen kan via 06-49405365 of bij Christelijke Boekwinkel De Parel in Nieuw-Lekkerland.

Lees ook: Stéphanos start nieuw dorpsprogramma in Namitalala