`Mijn Taxi Op Maat` de opvolger van RegioTaxi Noord West

Foto: Mijn Taxi Op Maat

Vanaf 1 januari 2017 gaat Mijn Taxi Op Maat rijden in de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Olst-Wijhe, Staphorst en Zwartewaterland voor het nieuwe Wmo-vervoer. Mijn Taxi Op Maat is de opvolger van RegioTaxi Noord West. Circa 6.000 inwoners van deze zes gemeenten die een Wmo-vervoerspas van hun gemeente hebben, kunnen gebruik maken van dit vervoer.

Inwoners met een Wmo-vervoerspas hebben eind november een brief van de gemeente ontvangen over Mijn Taxi Op Maat. Rond 22 december ontvangen deze inwoners per post de nieuwe pas voor Mijn Taxi Op Maat. De huidige passen voor de RegioTaxi Noord West zijn vanaf 1 januari 2017 niet meer te gebruiken.

Vanaf 1 januari 2017 kan er zeven dagen per week van 06.00 uur ’s morgens tot 23.59 uur ’s avonds gereisd worden met dit nieuwe vervoer. Met de persoonlijke vervoerspas kunnen deze inwoners van tevoren ritten reserveren. Dat kan vanaf 24 december bij Mijn Taxi Op Maat via telefoonnummer 0900-8412 en via de website www.mijntaxiopmaat.nl.

Namens de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Olst-Wijhe, Staphorst en Zwartewaterland is de vervoerder Vervoersmanagement Noord Nederland (VMNN) de organisatie die Mijn Taxi Op Maat uitvoert in deze regio.

Lees ook: