Nieuwe dienstregeling voor buurtbus IJhorst en omstreken

Foto: Gemeente Staphorst

Op 13 december is de nieuwe dienstregeling van Syntus Overijssel ingegaan. Voor de buurtbus IJhorst e.o. (lijn 592) is er een kleine aanpassing. De vrijdagrit van 20.30 uur is komen te vervallen en zaterdag vertrekt de eerste rit al om 09.45 uur van de Wiltenweg in De Wijk.

De buurtbus rijdt dagelijks met uitzondering van de zondag de route tussen IJhorst, Meppel (via het ziekenhuis) en het NS station en De Wijk. De chauffeurs van de buurtbus hopen u als passagier te mogen vervoeren.

Op werkdagen vertrekt de eerste bus om 07.30 uur en de tweede om 08.15 uur vanaf de halteplaats bij ‘Klomp’ in IJhorst. Daarna rijdt de buurtbus op het hele uur tot 19.00 uur volgens een 1-uursdienstregeling.

Op zaterdag vertrekt de buurtbus om 9.45 uur aan de Wiltenweg in De Wijk en rijdt vervolgens met een 1-uursdienstregeling van 10.00 tot en met 16.00 uur vanuit IJhorst.

Jaarlijks wordt de dienstregeling bekeken en vinden er wijzigingen plaats om vraag en aanbod van openbaar vervoer beter op elkaar te laten aansluiten. De nieuwe dienstregeling komt mede tot
stand op basis van tips en feedback van reizigers en chauffeurs.

Lees ook:

Dossier: