Christengemeente Staphorst e.o. start samenkomsten

Foto: Christengemeente Staphorst e.o.

De Christengemeente Staphorst e.o. houdt vanaf D.V. 16 juni 2024 zondagse samenkomsten. Zij leren en praktiseren de doop op geloof, door onderdompeling. Vieren wekelijks het avondmaal met alle aanwezige gelovigen (leden en gasten). Van gasten die voor het eerst met hen avondmaal vieren, horen zij graag hun geloofsgetuigenis.

De organisatie houdt elke woensdagavond van 19:45 tot ongeveer 21:00 uur een bidstond. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel, sms of app naar 06-21144310 voor de locatie als u deze samenkomst wilt bijwonen (deze kunnen momenteel nog wekelijks verschillen).

Eerstvolgende zondagse samenkomsten zijn:. Zondag 16 juni 2024 waarin in leden van de werkgroep naast de Woordverkondiging ook toelichting zullen geven op de gemaakte plannen voor de komende tijd. Zondag 30 juni 2024 is als voorganger in tweede dienst gemeld: ds. Oscar Lohuis.

“Leiding en onderwijs geven is de dienende verantwoordelijkheid van gelovige mannen, die zij uitoefenen in overeenstemming met de gaven die de Heilige Geest hen heeft gegeven. Gelovige vrouwen dienen de gemeente eveneens met hun Geestesgaven, waaronder ook het onderwijs aan kinderen en andere vrouwen valt.”.

Op de website staan ook contactgegevens voor meer informatie en zijn ook de aanvangstijden en locaties van de samenkomsten te vinden. Tijdens deze eerste fase zullen de zondagse samenkomsten 2-3 wekelijks zijn, met als voornemen om zo spoedig mogelijk over te gaan op wekelijkse diensten.

Lees ook: Eredienst met doop door onderdompeling van Jacob Talen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen