Projectkoor onder leiding van Harm Hoeve ook in 2024

Foto: Arno Lambregtse

In 2024 zal er weer een projectkoor onder leiding van Harm Hoeve uitvoeringen geven. “Wil je ook meedoen? Geef je dan op via de website van ConsoloNL of via [email protected]“. Opgeven kan tot en met 1 maart 2024.

De koorrepetities worden gehouden in het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat 51 in Genemuiden. Deze zijn onder leiding van Harm Hoeve. Hij zal ook de concerten dirigeren. Marco den Toom is de vaste organist bij het projectkoor. Andere musici die meewerken aan de concerten worden later bekendgemaakt. De prijs is 65 of 110 euro (inclusief koormuziek, koffie en deelname concerten).

Zou je wel willen zingen, maar vind je een wekelijkse koorrepetitie te veel? Dan is dit een unieke kans.

Op jaarbasis zijn er 8 koorrepetities en 4 concerten. Tijdens de koorrepetities zullen losse koorstukken en het oratorium Jozef ingestudeerd worden.  Repetitiedata zijn op de zaterdagen 9 maart, 13 april, 25 mei en 29 juni 2024. Uitvoeringen zijn op zaterdag 8 juni 2024 tijdens een koorconcert en zaterdag 6 juli 2024 een uitvoering van oratorium Jozef, beide in de Bovenkerk van Kampen.

Na de zomervakantie gaat het projectkoor het kerst-repertoire instuderen. Repetitiedata zijn op de zaterdagen 21 september, 19 oktober, 16 november en 7 december 2024. Uitvoeringen zijn op donderdag 19 december 2024 tijdens een Kerstconcert vanuit de Bovenkerk van Kampen en op maandag 23 december 2024 een Kerstconcert vanuit de Grote Kerk van Dordrecht. Voor alle data geldt: D.V.

Lees ook: Uitvoering oratorium `Jozef` na te kijken en luisteren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen