Plasticvrij en natuurlijk schoon via familie Van Arnhem

Foto: Karunia Foundation

De familie Van Arnhem aan de Adm. W.G. van Nesstraat 11 in Staphorst is verkooppunt voor Karunia met diverse plasticvrije en natuurlijke producten. Er kunnen producten van Loveli, HappySoaps en Marcel’s Green Soap besteld en afgehaald worden.

De producten zijn gunstig voor lichaam, milieu en het goede doel. Zuinig in gebruik en daarmee gunstig voor de portemonnee. Eén shampoobar staat gelijk aan drie à vier plastic flessen shampoo. Verschillende gangbare artikelen van deze merken zijn op voorraad, maar ook alle andere producten van de genoemde merken zijn te bestellen. De opbrengst is bestemd voor Karunia Foundation.

  • Bestellingen kunnen doorgegeven worden per mail: [email protected] of via WhatsApp: 06-83706569.

Loveli is vooral bekend van de populaire deodorants die geen aluminium en andere schadelijke stoffen bevatten. HappySoaps werd groot met zijn shampoobars die geen SLS en parabenen bevatten. Daarnaast heeft het merk inmiddels ook talloze andere verzorgingsproducten in het assortiment. Het merk is volledig plasticvrij, zowel in de producten als in verpakkingsmaterialen.

Marcel’s Green Soap staat vooral bekend om zijn biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, die geen schadelijke stoffen voor mens en milieu bevatten, zoals allesreiniger, toiletreiniger, handzeep en vaatwastabletten. Alle producten zijn verpakt in volledig gerecycled plastic en zijn zelf ook weer recyclebaar. Bovendien worden al deze producten in Nederland gemaakt.

Karunia Foundation zet zich in voor goed onderwijs in op Papoea. Omdat het onderwijs op het Indonesische eiland erg zwak is, richt de stichting zich vooral op de basis: het opleiden van goede en gemotiveerde leerkrachten. Zij doen dit vanuit hun christelijke waarden en hopen zo bij te dragen aan de ontwikkeling en de kansen van kinderen en jongeren.

Lees ook: Karunia Foundation presenteert zich tussen de muziek

Cookieinstellingen