Voordelig intekenen op gedenkboek Landmans Welvaart

Foto: Landmans Welvaart

De vereniging ‘Landmans Welvaart’  te Staphorst bestond vorig jaar honderd jaar. Vanwege de ontwikkelingen en beperkingen rond corona waren toen alle activiteiten van de vereniging stilgelegd. Het bestuur wil voorzichtig de verenigingsactiviteiten weer opstarten. In de eerste plaats wordt daarbij gedacht aan de herdenking van het 100-jarig bestaan van de vereniging.

Het is de bedoeling dat in november rond dit feit enkele activiteiten zullen plaatsvinden. Eén daarvan is de presentatie van een herdenkingsboek over de honderdjarige geschiedenis van de vereniging, getiteld  ‘En de boer, hij ploegde voort’. Leden en sponsoren van de vereniging ‘Landmans Welvaart’ zullen in november het boek aangeboden krijgen. Nieuwe leden en sponsoren, die zich voor D.V. 1 oktober opgeven, krijgen het boek gratis als welkomstgeschenk.

Voor belangstellenden (en voor degenen die meer dan één exemplaar willen hebben) is er vanaf heden gelegenheid om in te tekenen op dit boek. De intekenprijs bedraagt 17,95 euro (later kost deze meer). Verder is er de mogelijkheid voor bedrijven om (tegen een speciaal tarief) een aantal van deze boeken aan te schaffen als relatiegeschenk. Voor meer informatie en voor intekening: K. Slager tel.0522-461427, of 06-29147509, [email protected].

Het gedenkboek geeft een duidelijke weergave van een eeuw Landmans Welvaart van 1920 tot 2020 in woord en beeld. Het telt ongeveer 200 bladzijden met ruim 150 foto’s en is voorzien van een register van persoonsnamen. Voor de samenstelling ervan stelde het bestuur in september 2019 een werkgroep in bestaande uit de heren J.D. Alssema, D. Koops, J. Mulder, J. Slager en K. Slager. Deze werkgroep trok de heer H. Hille (oud-directeur Ds. Harmen Doornveldschool) aan als schrijver.

Lees ook: Landmans Welvaart zoekt foto van het oude VGLO gebouw

Cookieinstellingen