Stappie het schildpad opnieuw gevonden door Vera Hofstede

Foto: Zwembad Staphorst

Na het vorige succes heeft zwembad de Broene ‘eugte weer een leuke zoekactie georganiseerd. Het schildpad Stappie zat verstopt ergens in de omgeving. Aan de hand van puzzels, konden de speurneuzen hints krijgen.

Zaterdag heeft Vera Hofstede Stappie gevonden. Met verrassende vakantiepuzzels heeft zij de verstopplek kunnen achterhalen. Met de zoektocht heeft Vera een 12-badenkaart van De Broene ‘eugte gewonnen. Op de foto staan Vera en haar broertje Quin die de prijs in ontvangst nemen van badmeester Bastiaan.

Stappie is het schildpad van Zwembad Staphorst die geregeld verstoppertje speelt. In de mei-vakantie vond Vera het schildpad ook al als eerste. Deze keer is Vera samen met haar broertje Quin fanatiek op zoek gegaan in Rouveen waar Stappie zat verstopt in de bosjes bij het speeltuintje.

stappie-op-vakantie

Met puzzels en hints op de Facebook-pagina van De Broene ‘eugte kunnen kinderen op het spoor van Stappie komen. Houd de Facebook-pagina van Zwembad Staphorst in de gaten om bij de volgende speurtocht ook op zoek te gaan naar Stappie. Wees de slimste en snelste speurneus en win ook een 12-badenkaart.

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen