Wandelvierdaagse 2019 zonnig van start bij de sporthal

Ideale weersomstandigheden bij de start van 15e Avondwandelvierdaagse op maandag 13 mei 2019 bij de sporthal aan de Hoogeweg 21 in Staphorst. Evenals vorig jaar zonnig. Ook Bert Krale, wethouder van onder meer sportzaken was van de partij.

Er zijn 1220 deelnemers geteld door de organisatie. De route liep door Staphorst-Zuid, aan de grens van de Slagen was de splitsing tussen 5 en 10 km. De lange route liep met een lus verder langs industrieterrein De Baarge door het veld naar de Leidijk en via de Achthoevenweg weer terug. Vanaf de rotonde in die weg een klein stukje over industrieterrein de De Esch 1. Langs het Total tankstation en langs de waterpartij in de Vogelbuurt en Kerkweg weer terug. Zie voor meer details het programma.

Het weerbericht van 16:53 uur: Vanavond is het zonnig en er volgt een vrij heldere nacht. Morgen en woensdag laat de zon zich geregeld zien en zijn er enkele stapelwolken. Morgen wordt het 13-18 graden en woensdag 16-19 graden. Donderdag is er meer bewolking en kan in het noordoosten een beetje regen vallen. Daarna neemt de kans op buien overal toe. Met maxima rond 20 graden wordt het wel warmer.

Lees ook: Zonnige start Avondwandelvierdaagse 2018 in Staphorst (video)

Dossier:
Cookieinstellingen