Baby- en peuterochtend op woensdag 29 april in Bibliotheek

Foto: Martin Schonewille

Er zal weer een baby- en peuterochtend gehouden worden op woensdag 29 april van 10.00-11.00 uur waarbij lezen en zingen met baby’s en peuters centraal staat.

Petra Willems van Bibliotheek Staphorst zal deze ochtend verzorgen met voorlezen en praten over boekjes. Opvallend is hoe baby’s genieten van de aandacht en het praten en zingen bij plaatjes. En vindt u het belangrijk dat uw kindje later gaat lezen? Laat uw baby dan nu al boekjes ontdekken. Dan heeft uw kindje later meer kans op school. Dat blijkt uit onderzoek. Op onze website www.bibliotheekstaphorst.nl vindt u ook voorleestips passend bij de  verschillende ontwikkelingsfases.

Natuurlijk is er verder ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen onderling. De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur in de Bibliotheek, Venneland 1 in Staphorst. Elke laatste woensdag van de maand is er een baby- en peuterochtend met elke maand een ander accent. Het is prettig wanneer u van te voren laat weten of u komt door een mail te sturen naar Petra Willems [email protected] of te bellen naar de bibliotheek 0522-462044. Maar opgave is zeker niet verplicht, u kunt altijd binnen lopen.

Lees ook: Pabostudent Machteld Hoogendorp beste voorlezer van Overijssel