Ruim 20 kalfjes met begeleiders doen mee aan keuring

Foto: Koc Rouveen/Staphorst e.o.

Op zaterdag 18 september 2021 was de videokeuring georganiseerd door Koc Rouveen/Staphorst e.o. Er mochten ruim 20 kalfjes met hun begeleiders voor de camera verschijnen. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag met een open en gezellige ontvangst van de bestuursleden en juryleden.

De zon scheen de hele dag waardoor iedereen in de beste stemming was. Ondanks dat ze van vele deelnemers en melkveehouders hoorden dat er niks boven een fysieke keuring gaat was iedereen enthousiast. De jury had veel moeite om de kampioenen uit te zoeken. Iedereen deed zo goed hun best en had hard geoefend, gewassen en geschoren. Er zijn van deze dag ook veel foto’s gemaakt.

Op 9 oktober 2021 zal de uitslag bekend worden gemaakt. Vanaf 14.00 uur zal er een gezellige middag plaats vinden bij Waterschap Drents Overijsselse Delta aan de Conradsweg 3 in Rouveen. Deze middag zal de de film worden getoond en de jury de definitieve uitslag bekend maakt. Deze middag is alleen voor genodigden. Aankomende week zullen de deelnemers hier een mail over ontvangen.

Lees ook: Jongveekeuring Koc Rouveen-Staphorst 2019, ruim 70 stuks (foto’s/video)