Niels Ubak met burgemeester op stap tijdens jaarwisseling

Foto: RTV Oost

De jongerenraad van de gemeente Staphorst weet als geen ander dat de activiteiten rond de jaarwisseling een belangrijk item is onder de jeugd. Om de stem van de jeugd te vertegenwoordigen is de jongerenraad actief betrokken bij de werkgroep Oud en Nieuw.

Niet alleen in de voorbereiding op een veilige jaarwisseling, maar ook tijdens de jaarwisseling is één van de leden, Niels Ubak, actief betrokken. Om het gesprek aan te gaan met jong en oud, zal hij samen met burgemeester Segers tijdens de nieuwjaarswisseling een ronde maken langs verschillende openbare plekken.

Niels Ubak: ‘Door de jaarwisseling samen met burgemeester Segers mee te maken, hoop ik naast begrip, ook dat we van elkaar kunnen leren en van waarde kunnen zijn. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst’.

De werkgroep Oud en Nieuw houdt zich net als voorgaande jaren bezig met de voorbereidingen op een veilige jaarwisseling. Deze bestaat naast de jongerenraad onder meer uit de politie, brandweer, stewards, SMON Welzijn, comité Zo nu en dan, Stichting Oud en Nieuw en gemeente Staphorst.

Lees ook: