Burgemeester de hele dag voor veiligheid op de braderie

Foto: Harm Brand

Op 23 augustus zijn politie, brandweer én de burgemeester van 08.00 tot 17.00 uur aanwezig op de braderie om met burgers in gesprek te gaan. U kunt de stand vinden op de parkeerplaats naast de Rabobank.

Burgemeester Segers van de gemeente Staphorst nodigt u uit om langs te komen. Om onder het genot van een bakje koffie of thee te praten over veiligheid of andere onderwerpen in de gemeente. Welke vraag wilt u, jong of oud, stellen aan de burgemeester?

Alles weten over inbraakpreventie of de brandveiligheid van uw huis? Deze en andere vragen over de veiligheid in de gemeente Staphorst kunt u op 23 augustus stellen. Stel uw vragen, laat u informeren over veiligheid. Stel uw vragen op de braderie in Staphorst.

Neem een kijkje in de tankautospuit van de brandweer. Of ervaar in een rookcontainer hoe het is om in een huis vol rook te staan. De wijkagent van Staphorst is aanwezig om u uitleg te geven over inbraakpreventie en Burgernet: ‘Samen zorgen voor veiligheid’.

De gemeente heeft zichzelf een incidentele standplaatsvergunning verleend voor het innemen van een parkeerterrein van de Rabobank te Staphorst op 23 augustus aan de Bergerslag 1 te Staphorst.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen