Wethouder en Winkelaar planten boom op Triangellocatie

Foto: Henk Courtz

Het eerste deel van woningbouw op de Triangellocatie in Rouveen wordt deze weken woonrijp gemaakt en de Seringenstraat is ingericht.

Om dit vieren is er op 7 februari om drie uur in de middag door adjunct-directeur dhr. Winkelaar van bouwbedrijf Salverda en wethouder Jaspers Faijer namens de gemeente Staphorst een toespraak gehouden en een boom geplant op het binnenhof. Raadslid Henk Courtz was erbij aanwezig en maakte bovenstaande foto.

Momenteel wordt de eerste fase, de huurappartementen en (huur)woningen aan de binnenzijde van het project, opgeleverd. Diverse nieuwe bewoners zijn momenteel aan het verhuizen naar de Triangellocatie. Dit deel van de Triangellocatie is daarom ook woonrijp gemaakt. Daarbij gaat het om het aanleggen van straten, parkeervakken en groen.

De komende tijd wordt de tweede fase, bestaande uit koopwoningen, afgerond. De verwachting is dat in juni de hele wijk klaar is. Dan zijn er in totaal 64 woningen gerealiseerd op de Triangellocatie.

Lees ook:

Reacties

article
19915
Wethouder en Winkelaar planten boom
Het eerste deel van woningbouw op de Triangellocatie in Rouveen wordt deze weken woonrijp gemaakt
https://staphorst.nieuws.nl/gemeente/19915/wethouder-en-winkelaar-planten-boom-op-triangellocatie/
2017-02-07T22:16:18+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2017/02/07155917/Feestelijke-opening-Fase1-nieuwbouwplan-Triangel-Eerste-boom-geplant-CourtzHenk.jpg
bouwen, triangel, wethouders
Gemeente