Na zorgen komt er nu ook zorg in centrum van Rouveen

Onder grote belangstelling legde burgemeester Segers op woensdag 18 mei 2016  symbolisch de laatste betonplaat van een fundering in het centrum van Rouveen.

De burgemeester deed dit samen met de heer Visch (directeur/bestuurder van De Stouwe), de heer Waarsing (directeur-bestuurder van woonstichting VechtHorst) en de heer Berends (algemeen directeur van bouwbedrijf Salverda). Het is de officiële start van de bouw van in totaal 28 koopwoningen, 12 huurwoningen en 24 zorgappartementen.

Burgemeester Segers: Wat ‘De Berghorst’ is voor Staphorst, wordt dit appartementencomplex voor Rouveen.

Voor de officiële handeling werden in de hal van de ernaast gelegen Multifunctionele Combischool Rouveen toespraken gehouden door respectievelijk wethouder Jaspers Faijer, de heer Visch en de heer Waarsing. Adjunct-directeur van bouwbedrijf Salverda, de heer Winkelaar, bood burgemeester Segers een ingelijste grote afbeelding aan van hoe het woongebied eruit komt te zien.

Aansluitend was er in de bibliotheek van de Multifunctionele Combischool tot half vijf een informatiemarkt voor belangstellenden voor de koopwoningen, huurwoningen en zorgappartementen op de oude Triangellocatie in Rouveen. Medewerkers van het bouwbedrijf, de makelaars en de zorgverlener waren aanwezig om vragen te beantwoorden.

Lees ook:

Dossier:
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden