Uitnodiging `Dag van de Mantelzorg` op 12 november

Foto: Google Streetview

Donderdag 12 november 2015 wordt in de gemeente Staphorst weer aandacht besteed aan de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Het thema van de Dag van de Mantelzorg is dit jaar: Laat je zien!

Wat alle mantelzorgers gemeen hebben is dat ze allemaal zorgen voor een ander en soms vergeten goed voor zichzelf te zorgen. Er af en toe even tussenuit is een absolute voorwaarde om de zorgtaken vol te kunnen houden.

Laat je zien! staat voor de persoon achter de mantelzorger, dat u gezien mag worden in deze specifieke rol die u vervult, dat u daarvoor erkenning krijgt en dat de omgeving u als mantelzorger waardeert. U mag er zijn, dus laat uzelf zien!

Alle samenwerkende organisaties op het gebied van Mantelzorg in Staphorst nodigen de mantelzorgers dan ook van harte uit om op donderdag 12 november naar een leuke en ontspannen dag in het Dienstencentrum te komen. Om u even in het zonnetje te laten zetten.

  • Wanneer: donderdag 12 november 2015
  • Waar: Dienstencentrum, Berkenlaan 1, 7951 CA Staphorst
  • Tijdstip: van 10.00 tot 15.00 uur, u bent vanaf 09.30 uur van harte welkom.

Heeft u vervangende zorg/oppas nodig of is het vervoer een probleem, laat het even weten.

U kunt zich nog aanmelden voor 10 november 2015 bij Stichting Welzijn Ouderen, telefoonnummer (0522) 46 51 43 of email: [email protected].

Lees ook: