Humanitas blijft helpen in Staphorst, ook in `Corona tijd`

Foto: Gemeente Staphorst

De maatregelen rond het coronavirus treffen ook het werk van Humanitas. “Maar we blijven bereikbaar, zowel voor de deelnemers die wij al ondersteunen als voor nieuwe deelnemers. In Staphorst helpen wij mensen op het gebied van thuisadministratie en financiën”.

De regering heeft de afgelopen weken diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken. Uiteraard hebben ook wij daardoor onze werkwijze moeten aanpassen. Fysieke afspraken tussen onze deelnemers en vrijwilligers zijn helaas momenteel niet mogelijk. Onze deelnemers kunnen natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Want we realiseren ons dat deze maatregel voor hen en de vrijwilligers zeer ingrijpend is. De afspraken tussen deelnemers en vrijwilligers worden zoveel mogelijk vervangen door contact via telefoon, Whatsapp, beeldbellen, Skype etc. Op deze manier kunnen onze vrijwilligers de deelnemers toch, zij het op afstand, blijven steunen.

Humanitas blijft telefonisch bereikbaar voor vragen en advies. Op de website https://www.humanitas.nl/afdeling/zwolle/ vind je de relevante contactgegevens.  Blijf niet zitten met je vraag maar neem contact met ons op, je staat er niet alleen voor! Namens Humanitas Staphorst bieden wij iedereen als kleine ondersteuning alvast een digitaal bloemetje aan. Blijf gezond en pas goed op jezelf en elkaar!

Lees ook: Samen de schouders onder aanpak van laaggeletterdheid

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen