Evaluatie van eindejaarsexpositie 2019 in `t Koetshuus

Foto: Jan Figeland

Maandag 27 januari 2020 begon onder het genot van een kop koffie/thee en een plakje cake/koek-kniepertie de evaluatieavond van de eindejaarsexpositie.  Een verslag van Jan Figeland:

De verzamelaars en vrijwilligers waarvan enkelen met aanhang kwamen nog eenmaal bijeen om eens lekker bij te kletsen. Jan Figeland vertelde iets over het verloop van de expositie welke ook nu weer goed is verlopen met een opkomst van meer dan 600 bezoekers. Daarna werd een ieder voorzien van een hapje en een drankje.

Gert Hilhorst van Hillies liet ons nog prachtige beelden zien en vertelde wat hij zoal meemaakte tijdens vakanties onder andere in Spanje met zijn Land Rover over slechte wegen, heuvels, keien waarbij hulpmiddelen moesten worden gebruikt om bij een eindpunt te komen.

Hendrikje de Boer had iets moois bedacht waarbij een ieder een hand in een zelf gemaakt zakje moest steken om te raden wat daar in zat. Het was al met al weer een geslaagde avond.

Dit jaar gaan we weer proberen om een eindejaarexpositie op poten te zetten. De eersten hebben zich inmiddels alweer gemeld. Hebt u een prachtige verzameling, wilt u deze laten zien, wilt u met een stand een paar gezellige dagen meemaken met een leuke evaluatieavond, neem contact op met J. Figeland 0522-463259 of mail [email protected]

Lees ook: Eindejaarsexpositie toont weer groot aantal verzamelingen