Eindejaarsexpositie toont weer groot aantal verzamelingen

Foto: Jan Figeland

Op donderdag 27 en vrijdag 28 december van 13.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 29 december van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt in ’t Koetshuus aan de Gemeenteweg 83a in Staphorst de 16e eindejaarsexpositie gehouden.

De entreeprijs is 1,50 euro per persoon en voor kinderen tot 12 jaar is er gratis toegang. Een groot aantal verzamelaars en vrijwilligers zijn weer bereid om deel te nemen aan deze bijzondere verzamelexpositie.

“We zitten gelukkig weer helemaal vol met prachtige verzamelingen als o.a. unieke foto’s met de titel “Kiek’n op de Stapperste markt” , modeltreinen met kidsproject, pennen, borrelglazen, suikerpotten, glimmende mini trekkers, mini klokken en pendules, hoofdbedekkingen en tipmutsen”, aldus de organisatoren Jan en Marrie Figeland.

De organisatie hoopt er ook dit keer weer iets leuks van te maken. Ze zijn de verzamelaars zeer dankbaar die willen deelnemen, zonder hen ben je nergens. Ook spontaan melden zich nieuwe verzamelaars; “dat is helemaal geweldig want willen we nog jaren door dan heb je toch deze mensen nodig”.

Mochten er nog verwoede verzamelaars zijn die wonen of een sterke verbondenheid hebben met Staphorst, die volgend jaar graag hun verzameling willen laten zien, meldt u dan. Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail [email protected].

Lees ook: