Muziekavond Koning Willem-Alexanderschool in sporthal

Als afsluiting van de projectweek over muziek werd de sporthal ’s middags ingericht als concertzaal voor de Koning Willem-Alexanderschool. Een rijtje juffen en een enkele meester oefenden alvast de route en het lied voor de binnenkomst van de kinderen. Meester Kuijers hield een welkomstwoord en miste de belangrijkste groep…

Een concert als afsluiting van het muziekproject in de sporthal van Staphorst. Met medewerking van de kinderen van Koning Willem Alexanderschool en diverse musici: Harm Hoeve, Marco den Toom, Johan Bredewout, Arjan Post, Jaap Klootwijk, Noortje van Middelkoop, Marjolein de Wit, Marieke Booy. Samen met de kinderen, (groot)ouders en andere belangstellenden. Meer informatie in de aankondiging, ook een paar filmpjes van het carrillon en het handpomp-orgeltje.

De gezongen en gespeelde muziek waren afwisselend. Psalmen en geestelijke liederen, kinderliedjes (ook buitenlandse) en muziekstukjes over verschillende dieren. Tot slot kwamen ook oud-hollandse en vaderlandse liederen aan de orde. Via een diashow met mooie foto’s werd het publiek op de hoogte gehouden van wat men hoorde en de tekst van wat men mee kon zingen. Harm Hoeve lichtte een en ander toe. De slagwerker maakte naast allerlei percussie ook kwinkslagen, tot hilariteit van de aanwezigen. De organisatoren hebben alles laten opnemen in beeld en geluid.

Lees ook: Muzikale afsluiting projectweek Willem-Alexanderschool

Het was een geweldige avond!Kinderen van de Koning Willem-Alexander bedankt voor jullie enthousiasme!

Geplaatst door Harm Hoeve – musicus op Donderdag 23 mei 2019

Vandaag is het de grote dag voor de Koning Willem-Alexanderschool!De muzikale afsluiting van hun muzikale…

Geplaatst door Harm Hoeve – musicus op Woensdag 22 mei 2019