Charles Paundedi en Clement Gopanikufa in Nederland

Op het vliegveld van Lilongwe vlak voor het vertrek naar Nederland
Foto: Wim Akster

Wim Akster heeft ze gisteren naar het vliegveld van Blantyre in Malawi gebracht. Vandaag (vrijdag 3 mei 2019) zijn ze aangekomen; de heren Charles Paundedi (programma-directeur Timotheos Foundation) en Clement Gopanikufa (bestuurslid Timotheos Foundation).

Paundedi en Gopanikufa zijn beiden voor het eerst van hun leven in Nederland, een bijzondere gebeurtenis voor Stichting Timotheos. Zij blijven tot en met woensdag 15 mei 2019. Tijdens deze periode hopen zij presentaties te geven over het mooie, maar ook noodzakelijke werk dat Timotheos Foundation in Malawi doet. Ook zullen ze ingaan op de huidige noodsituatie daar en de noodhulp die Timotheos biedt.

De stichting roept belangstellenden op om onderstaande evenementen te bezoeken: “Leeft u mee met Timotheos en wilt u het verhaal van Charles Paundedi en Clement Gopanikufa horen? Wij nodigen u van harte uit om naar één van de georganiseerde bijeenkomsten te komen. Neem gerust familie of vrienden mee.”. Op maandagavond 6 mei in Staphorst: Presentatie van Paundedi en Gopanikufa voor Timotheos

Lees ook: Timotheos biedt noodhulp na overstromingen in Malawi