Samen Bingo spelen Zonnebloem en Welzijn trekt 70 man

Foto: Jan Figeland

Woensdag 17 april 2019 heeft De Zonnebloem in samenwerking met Stichting Welzijn Staphorst (SWS) een speciale bingo ochtend voor de deelnemers georganiseerd. Daar beide partijen vorig jaar in dezelfde periode een bingo hadden georganiseerd is deze samenwerking tot stand gekomen. Een verslag van Jan Figeland.

Veel gasten, sommigen gehaald door vrijwilligers waren weer ruim op tijd aanwezig. Andere vrijwilligers van de Zonnebloem en SWS waren druk bezig om koffie, thee en drankjes klaar te maken/zetten, weer anderen hebben een bloemetje op tafel gezet. We waren deze morgen met een prachtig aantal van 70 personen aanwezig. Ook deze ochtend werd weer gehouden in het Dienstencentrum te Staphorst.

Femmie Bovenhuis (bestuurslid activiteiten van de Zonnebloem) opende de ochtend rond 10 uur nadat een ieder van een kop koffie/thee met versnaperingen was voorzien. Na de opening gaf mevrouw Balkenende van de SWS een inleiding waarin onder andere werd medegedeeld hoe het één en het ander tot stand was gekomen. Deze ochtend stond dus in het teken van een bingo.

Vier volledige rondes werden gespeeld waarvan twee ronden voor de pauze werd geleid door de Zonnebloem en na de pauze twee ronden onder leiding van SWS. In de pauze werden de gasten/deelnemers voorzien van een drankje. Een volledige ronde bestaande uit drie delen werden ook drie prijsjes uitgereikt. De aandacht was er goed bij maar toch werden enkele foute bingo geconstateerd.

Er waren dit keer prachtige prijzen te winnen welke gesponsord werden door enkele plaatselijke ondernemers waarvoor onze hartelijke dank op zijn plaats is. De ochtend werd rond half twaalf afgesloten door mevrouw Balkenende en Femmie Bovenhuis en konden wij allen terug zien op een zeer geslaagde ochtend.

Lees ook: Evaluatiebijeenkomst eindejaarsexpositie 2018 in Koetshuus

article
37459
Samen Bingo spelen trekt 70 man
Woensdag 17 april 2019 heeft De Zonnebloem in samenwerking met Stichting Welzijn Staphorst (SWS) een
https://staphorst.nieuws.nl/entertainment/37459/samen-bingo-spelen-zonnebloem-en-welzijn-trekt-70-man/
2019-04-19T14:43:41+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/315/2019/04/19143745/DSC04309.jpg
figeland, welzijn, zonnebloem
Entertainment