Evaluatiebijeenkomst eindejaarsexpositie 2018 in Koetshuus

Foto: Jan Figeland

Maandag 28 januari 2019 rond 20.00 uur begon onder het genot van een kop koffie/thee en een plakje cake de evaluatieavond van de eindejaarsexpositie van 2018 in het Koetshuus.

Jan Figeland vertelde iets over het verloop van de expositie en daarna werd er een bingo gespeeld met vele kleine prijzen wat door Hendrikje de Boer en Marrie Figeland werd verzorgd. Er kwamen 36 verzamelaars en vrijwilligers waarvan enkelen met aanhang bijeen om eens lekker bij te kletsen.

Na een korte pauze waar een ieder zich liet voorzien van enkele hapjes en drankjes kon men nog even het fotoboek inzien van de afgelopen expositie. Het was weer een geslaagde avond. Ook dit jaar gaan ze weer proberen om een goed gevulde eindejaarexpositie op poten te zetten.

De eersten hebben zich inmiddels alweer gemeld. Hebt u een prachtige verzameling, wilt u deze laten zien, wilt u met een stand een paar gezellige dagen meemaken met een leuke evaluatieavond? neem dan contact op met Jan Figeland 0522-463259 of mail [email protected]

Lees ook: Eindejaarsexpositie toont weer groot aantal verzamelingen