Jubilarissen 12,5 jaar in touw voor Tafeltje Dekje en Broem

Foto: Stichting Welzijn Staphorst

Tijdens de kerstbijeenkomst voor de vrijwilligers op donderdagmiddag 13 december van Stichting Welzijn Staphorst zijn zes jubilarissen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun trouwe inzet in de afgelopen 12,5 jaar.

Niet aanwezig waren mevrouw Hennie Kuiper en de heer Harry Slag, en deze staan daarom niet op bovenstaande foto.

De heer Roelof Brinkman is tafeltje dekje chauffeur, de heer Harry Slag is actief voor Broem, zijn vrouw Renet Slag is ook actief voor Broem en is seniorenbezoeker, de heer Gerrit Loode is assistent bij de computerles, de heer Jan Tiemens rijdt ook voor tafeltje dekje en is assistent computerles en de heer Geert Oelen is chauffeur voor tafeltje dekje chauffeur en notuleert de vergaderingen van Tafeltje Dekje.

Ook alle andere vrijwilligers zijn bedankt voor hun inzet en zijn met een kerstattentie naar huis gegaan. Stichting Welzijn zou niet kunnen bestaan zonder haar vrijwilligers. Daarom zijn nieuwe vrijwilligers ook altijd welkom.

Er zijn ook twee mensen die na hun jarenlange inzet zij gestopt. Dit is Hennie Kuiper en zij heeft vanaf 1995 de soos en het eetproject in IJhorst geleid. Vanaf 2003 was de heer Wybo Weerman voor Broem, schreef hij oorkondes telde geld en bracht post rond.

Lees ook: