Jacob en Henny winnen 25.000 euro en een dikke BMW

Foto: Roy Beusker

Jacob Harink en zijn vrouw Henny zijn woensdag verrast door Gaston Starreveld met de cheque en de sleutels van een gloednieuwe auto. Op hun postcode 7954 GW aan de Goudenregenstraat in Rouveen is in de septembertrekking de straatprijs van de Postcode Loterij gevallen.

Jacob en Henny zijn blij verrast: “Wat een geweldig bedrag en ook nog eens een prachtige auto! Onze kleinzoon loopt stage in Nieuw-Zeeland dus wellicht gaan we hem opzoeken. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als dat lukt.”

Bijzonder is dat Jacob en Henny als enige deelnemers van de Postcode Loterij meespelen op deze postcode. De BMW, die normaal gesproken wordt verloot onder alle winnaars in de postcode, gaat daarom automatisch naar Jacob en Henny.

De gewonnen BMW heeft een waarde van 35.000 euro en kan nog naar wens besteld worden wat betreft kleur en manier van schakelen. De sleutels van en deze auto is dus een showmodel voor de foto. Bewegende beeld van de uitreiking worden later gepubliceerd.

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In bovenstaande video is te zien hoe dit werkt.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen