Bezoekje aan Poppenpoli op open dag Isala Zwolle 2017

Vandaag tijdens de landelijke open dag van de zorg was het Isala ziekenhuis in Zwolle van binnen te bekijken. RAV IJsselland was met een ambulance op het plein voor de ingang aanwezig, waarbij een ambulanceverpleegkundige uitleg gaf.

Met een zieke pop of beer kon je op de open dag terecht bij de poppendokters. Zij hielden spreekuur op de poppenpoli. Bij binnenkomst kon er voor pop of beer meteen een afspraak gemaakt worden bij één van de dokters aan de balie van de poppenpoli. De poppenpoli is geschikt voor kinderen van ongeveer drie tot twaalf jaar.

Goede voeding met de juiste voedingsstoffen speelt een belangrijke rol in het snelle herstel van patiënten en om ondervoeding te voorkomen. Variaties van de ziekenhuismaaltijden en speciale eiwit verrijkte dranken en kleine gebakjes waren te proeven.

De open dag was helemaal volgeboekt. Alle vierduizend toegangskaarten voor dezen open dag zijn uitgegeven. Isala is blij met de massale belangstelling voor de open dag van 18 maart 2017. Via onderstaande link is het volledige programma nog te zien.

Lees ook: