Eindejaarsexpositie in `t Koetshuus weer rijkelijk gevuld

De veertiende eindejaarsexpositie in het ‘t Koetshuus, Gemeenteweg 83a wordt geopend op woensdag 28 december 2016 om 13.00 uur en is die dag open tot 21.00 uur. Verder open op donderdag 29 en vrijdag 30 van 13.00 uur tot 21.00 uur. Entree is € 1,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar gratis.

Hier staan weer veel verzamelaars die graag hun verzameling aan anderen willen laten zien. De organisatie heeft weer veel verzamelaars gevonden of ze hebben zich zelfs spontaan aangemeld. Ook de trouwe vrijwilligers hebben zich weer bereid gevonden om de expositie tot een succes te brengen. Trouwe bezoekers zullen zich ook dit keer weer verbazen wat er zoal verzameld wordt. Er zijn veel ‘nieuwe’ dingen zijn te bewonderen.

Wat is er allemaal te zien?

Ook dit keer staan er weer diverse verzamelingen als: een winkeltje uit vroegere tijden, project “de Hoek” een prachtige verzameling aan gegevens als foto’s enzovoorts, eet- en glasservies, kleurrijk glaswerk, sjalen-fietsnetten- zadeldekjes, modelbouw van rijtuigen waaronder een Staphorster wagen, paarden, keramiek waaronder Staphorster poppen, verzameling van spullen van de Rabobank en de historische vereniging staat er weer met een stand. Ook wordt er, net als voor gaande jaren weer koffie geschonken.

Ook meedoen?

Bent u, na dit gelezen te hebben, in het bezit van een mooie verzameling en wilt u dit delen met anderen, geef je dan op voor 2017 of daarna. Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail [email protected].

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen