Eindejaarsshow en nu ook Open huis bij Vakgarage Bijker

College van B&W op bedrijfsbezoek bij Autobedrijf Bijker
Foto: Sytse de Jong

Het team van Opel Specialist en Vakgarage Bijker aan de Gemeenteweg 304 in Staphorst verwelkomt u graag op D.V. dinsdag 29 december, woensdag 30 december of donderdag 31 december.

Dit jaar wordt de eindejaarsshow anders vormgegeven dan voorgaande jaren. Roo Handelsonderneming, leverancier van poets- en reinigingsmiddelen, hoopt aanwezig te zijn met de beste verzorgingsproducten voor uw auto. Roo voorziet u graag van advies en het is mogelijk producten aan te schaffen met een aantrekkelijke eindejaarskorting.

`Speciaal voor deze gelegenheid zal niet alleen de showroom, maar ook de werkplaats vol staan met nieuwe en gebruikte auto’s. Dat is voor ons altijd weer een reden om de werkplaats weer eens een grondige schoonmaakbeurt te geven. Alles staat er weer prachtig bij tijdens de eindejaarsshow`, aldus eigenaar Jacob Bijker.

`Omdat onze werkplaats, wasplaats en bandenopslag volledig vernieuwd zijn, houden wij tegelijkertijd open huis`.

Naast het diverse aanbod in goede, gebruikte auto’s kunt u ook de nieuwe modellen van Opel bekijken, waaronder de nieuwste Opel Astra en ook de Opel Karl. Dat alles onder het genot van een kopje koffie. Onze jonge, gebruikte occasions worden aangeboden voor speciale eindejaarsprijzen en zonder afleveringskosten.

Het bedrijf beschikt over drie vakbekwame monteurs: Jurrie Veldman, Jan Dunnink en Hein Poolman. Bijker heeft een flinke klantenkring die vanuit een wijde omgeving naar Staphorst komen. De gemoedelijke sfeer en de vriendelijke prijzen zijn veelgehoorde complimenten.

Vakgarage Bijker is een echt en hecht familiebedrijf. Zoon Herman die nu nog studeert, werkt in zijn vrije tijd in het bedrijf. Ook andere familieleden helpen mee in het bedrijf. Dat wordt ieder jaar weer zichtbaar tijdens de voorbereidingen van de show. Diverse familieleden spannen zich in om onder andere de showroom en de werkplaats helemaal schoon te maken.

U bent van harte welkom op D.V. dinsdag 29 december van 10.00 uur tot 22.00 uur, woensdag 30 december van 10.00 uur tot 22.00 uur en donderdag 31 december van 10.00 tot 15.00 uur. In verband met de eindejaarsshow is de werkplaats gesloten van donderdag 24 december tot en met woensdag 31 december.

Ook dit jaar hopen zij weer veel mensen te ontmoeten, bovendien willen ze dan ook graag zaken met u doen. Bij aanschaf van een auto maakt u kans op een gratis autoverzorgingspakket. Ze zien u graag verschijnen. Voor iedere bezoeker ligt er een leuke attentie klaar.

Lees ook: