Rabo & Boer WoonEvent op 31 oktober bij Boer Staphorst

Thomas Verhoef, Michiel de Zeeuw en Evert Jansen te zien op WoonEvent
Foto: Boer Staphorst

Op zaterdag 31 oktober organiseren Boer Staphorst en Rabobank Meppel-Staphorst- Steenwijkerland het “Rabo & Boer WoonEvent” van 10.00 -16.00 uur. Het WoonEvent vindt plaats bij Boer Staphorst en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Een dag vol met leuke en informatieve activiteiten, hypotheek- en verzekeringsadvies, workshops én adviezen door interieurspecialist Michiel de Zeeuw en klusexpert Thomas Verhoef. Zij zijn bekend van RTL Woonmagazine en Eigen Huis & Tuin.

Het evenement staat in het teken van (ver)bouwen, inrichten, klussen én hypotheek- en verzekeringsadvies. Aan de hand van vier verschillende thema’s is er van alles te beleven. Binnen het thema “Style & Inspiratie” komt interieurarchitect Michiel de Zeeuw, bekend van RTL Woonmagazine, u persoonlijk interieurtips en stylingadvies geven.

In het thema “Klus & Veiligheid” komen er twee echte vakmannen. In het klusgedeelte is dit Thomas Verhoef, dé klusexpert van Eigen Huis & Tuin. Thomas staat klaar om alle klusvragen te beantwoorden. In het veiligheidsgedeelte kijkt u mee door de ogen van een dief. Ex-inbreker Evert Jansen geeft voorlichting over inbraakpreventie en woningbeveiliging. Ook worden er demonstraties gegeven door verschillende leveranciers van veiligheidsproducten.

De andere twee thema’s zijn “Financieel & Zekerheid” en “Kinderplezier”. Terwijl de hypotheekadviseurs van de Rabobank de ouders advies geven, kunnen de kinderen zich lekker uitleven op het springkussen, meedoen aan een leuke workshop, of op ontdekkingstocht gaan. Tevens is er een ballonartiest.

Als leuke afsluiting kan er een mooie gezinsfoto gemaakt worden door fotograaf Anja Hagedoorn. Het WoonEvent biedt een afwisselende dag in het teken van inspiratie, kennis en plezier! Voor de eerste 250 bezoekers ligt een goodiebag klaar.

Het WoonEvent is voor Rabobank Meppel-Staphorst- Steenwijkerland onderdeel van de Rabobankweek. Tijdens de Rabobankweek, van 26 tot en met 31 oktober, worden er meerdere activiteiten georganiseerd op het gebied van wonen, sparen, avontuur, muziek en het delen van kennis.

Lees ook: