Veiling van drie speelhuizen van degelijk Douglashout

Op het terrein van Huttendorp Rouveen worden vanmorgen rond 11.00 uur enkele kavels geveild. Bent u op zoek naar een speelhuisje of een schommel?

Echte vakmannen hebben de afgelopen twee dagen 3 prachtige speelhuizen van sterk en degelijk Douglashout in elkaar getimmerd. Voorzien van glijbaan met een losse schommel. Degene met het hoogste bod wordt de trotse eigenaar van één van de twee speelhuizen met glijbaan, één los huisje of een grote schommel

Het speelhuis of de schommel door de organisatie thuis afgeleverd. De opbrengst van deze verkoop is dit jaar ter dekking van de onkosten van deze eerste editie van Huttendorp Rouveen, georganiseerd door dorpsvereniging de Munnikenslag in Rouveen. We hopen u de opbrengst op deze plaats te kunnen melden.

Zomermarkt en spelletjesmiddag
Tegenover het terrein van Huttendorp Rouveen (op het plein van MCR) wordt de ‘Knotsgezellige Zomermarkt’gehouden. Vanaf 10.00 tot 15.30 uur. De lesauto van Rijschool Kornelis Meesters staat ook op deze markt, bij de kraam van Roo Handelsonderneming. De kinderen kunnen ’s middags spelletjes spelen op het weiland schuin tegenover het Huttendorp terrein.

Lees ook:

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen