SGP deelt honderd emmers uit aan boeren in Staphorst

Foto: SGP

Op vrijdag 5 maart 2021 hebben SGP-kandidaten emmers uitgedeeld aan boeren in hun omgeving. Kandidaat Jan Kuijers (nummer 28 op de lijst), heeft met behulp van SGPj en oud-fractievoorzitter Klaas Slager in gemeente Staphorst 100 oranje emmers uitgedeeld. In totaal zijn er in heel Nederland vele honderden emmers uitgedeeld.

Boer Jan Dunnink reageerde positief op de actie: “Fijn dat er een partij is die het belang inziet van een gezonde agrarische sector. Het bieden van toekomstperspectief moet speerpunt zijn.”.

Jan Kuijers: “De boeren en tuinders verdienen volledige steun en ruimte van de politiek om door te kunnen gaan met hun belangrijke werk met een eerlijk verdienmodel. Immers zij zorgen voor ons eten! Dat moeten we waarderen en daarvoor moeten ze een eerlijk inkomen kunnen verdienen.”.

De agrarische sector staat in Nederland onder zware druk. Dat SGP staat pal voor de belangen van de boeren. “Boeren en tuinders zetten zich er letterlijk dag en nacht voor in om voor iedereen voldoende, betaalbaar en veilig voedsel te produceren. Daar zijn we alle boeren dankbaar voor.”.

Lees ook: SGP-kandidaat Jan Kuijers brengt stroopwafels bij zorg