SGP-kandidaat Jan Kuijers brengt stroopwafels bij zorg

Foto: SGP

Op woensdag 27 januari 2021 hebben SGP-kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen stroopwafels bezorgd bij zorginstellingen in hun eigen gemeente. In totaal zijn er door heel Nederland 13.500 stroopwafels bezorgd.

Kandidaat Jan Kuijers, de nummer 28 van de landelijke SGP-lijst, heeft in gemeente Staphorst bij de zorginstellingen van Stichting Adullam, Zorgspectrum Het Zand (De Berghorst), Stichting Philadelphia en RST Zorgverleners stroopwafels bezorgd. Ook Isala Diaconessenhuis Meppel kreeg een pakket.

De zorgmedewerkers reageerden positief op de actie. Vrouwgje Spiker, werkzaam bij Stichting Adullam in Staphorst: “Ook in tijden van isolatie en quarantaine staan we als team klaar om de bewoners in een hectische situatie een veilige begeleiding te geven. We danken de SGP voor de steun en waardering in deze tijden.”.

De zorg staat momenteel onder zware druk. Met deze actie wil de SGP alle zorgmedewerkers in Nederland een hart onder de riem steken. Kandidaat Jan Kuijers: “Veel bewondering voor alle zorgmedewerkers als ik de aanhoudende grote inzet onder moeilijke omstandigheden zie. Een blijk van waardering en dank is zeker op z’n plaats.”.

Lees ook: Gedenksteen Streekheim onthuld door mevrouw De Jong