Coster Keukens reikt waardebon uit aan Rijssense

Foto: Coster Keukens

Dit voorjaar hield 50+ in Overijssel in samenwerking met Coster Keukens een actie. De uiteindelijke winnaar zou een cheque ter waarde van 500 euro krijgen. De deelnemers aan de actie moesten allemaal aangeven wat ze met de waardebon zouden willen gaan doen.

Hierbij is Diny Noordzij-Averesch uit Rijssen als winnaar geselecteerd. Op een zaterdag reisden zij en haar man naar Coster Keukens in Staphorst, waar ze vrolijk werden onthaald door Jan Coster. Inmiddels heeft de familie al wat moois uitgezocht, ze waren dan ook zeer blij met de waardebon. 50+ in Nederland is een online platform met schrijfsels op alle mogelijke gebieden, van gezondheid tot aan cultuur. Elke provincie heeft een eigen website, zo ook 50+ in Overijssel.

In de showroom van Coster Keukens kunnen klanten een kijkje nemen naar wat er mogelijk is. De gewenste uitstraling en inrichting van een keuken heeft ook met de levensstijl en het karakter van de mensen te maken. Daarom gaat men bij de aanschaf van een nieuwe keuken niet over één nacht ijs. Het is vaak een puzzel, maar met professionele hulp is er voor iedereen een droomkeuken samen te stellen. Soms is de keuken nog in goede staat en is alleen nieuwe inbouwapparatuur gewenst.

In oude huizen kom je ze nog een enkele keer tegen; de keukens met lage granito aanrechten met daarboven een geiser. Of een oude houten keuken met flink wat bovenkasten en een los vierpits-gasfornuis in de hoek. In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw was inbouwapparatuur nieuw, afwassen met de hand eigenlijk best gewoon. Wat ooit begon met een inbouwkookplaat is uitgegroeid tot de inbouw van(stoom)ovens, magnetrons, koelkasten, vriezers,vaatwassers, koffiezetapparaten en afzuigkappen.

Inbouwapparatuur is niet alleen gemakkelijk, het geeft een keuken ook een strak aanzicht. Maar daardoor is het wel weer belangrijk hoeveel ruimte er uiteindelijk nog overblijft aan en in de keukenkastjes voor het opbergen van keukengerei, voedingsmiddelen en allerhande. Hoeveel ruimte er verder in huis is voor kasten en eettafel is daarbij ook bepalend. Voor een gezin met kinderen is dat nog weer anders dan wanneer je samen of alleen bent. Coster Keukens denkt mee over de hele inrichting van deze zo belangrijke huiskamer.

Lees ook: Coster Keukens opent deuren aan Boslaan in Staphorst