Glunderende gezichten bij prijsuitreiking OSR Voorjaarsactie

Foto: Foto Frans Nooren

De prijzen van de jaarlijkse Voorjaarsactie van de Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen (OSR) zijn weer uitgereikt. Op 11 mei 2018 was de bekendmaking. De gelukkige prijswinnaars stonden allemaal te trappelen van ongeduld bij de Welkoop in Staphorst.

Trijntje Kok won de fiets die nog even binnen werd gereden door Henk Meesters van Meesters Tweewielers. Esther Kievit de barbeque die beschikbaar gesteld was door Boer Staphorst.  Mevrouw Mooiweer won het Surprise pakket van Juwelier Dekker heel spannend…

De OSR wil verder de volgende mensen feliciteren met hun prijs: “Familie Rommelaar was blij met de speakers van de Read shop evenals R. Mulder. Wilma Smink kan een half jaar gratis geknipt worden bij Knipp&ko, K Krale ging naar huis met een kruiwagen met gereedschap van de Welkoop. K. Boer kan lekker spelletjes spelen op de Tablet van Compustore. Mevrouw Kip gaat zeer professionele foto’s maken met de nieuwe camera ook van de Read shop.

Roelien Haasjes zet de bloemetjes buiten want die gaat die een jaar lang halen bij Jarina Bloemen. Roel Vos gaat ook weer super strak want die Kan ook een half jaar gratis geknipt worden bij Haarmode Dick Heuckeroth. Geesje Dunnink kan een half jaar dat heerlijke brood van Ubak verwachten. Annelies Veijer mag drie maanden lang fruit halen bij de Echte Groenteman Hilko Jonkman.

De OSR is zeer tevreden over het verloop van de actie: “Geweldig”. Alle klanten kregen bij besteding van iedere 10 euro een bon met een unieke code, de op de website kon worden ingevuld. Er waren ook veel kleine prijsjes. Als je zo’n prijs had gewonnen kreeg je dat gelijk te zien en kon je naar die winkel gaan. Iedere ingevulde code deed ook mee voor één van de hoofdprijzen.

Lees ook: